Tim Gysens

Geboortedatum: 31/12/1988
Favoriete sport: duatlon/triatlon
Studies/diploma's: 

  • Economie
  • Bedrijfsbeheer
  • Sportvoedingsdeskundige

"Life is only as good as your mindset." Een quote die ik dagelijks probeer na te streven, zowel professioneel als privé. Een gezonde geest in een gezond lichaam, door middel van sport en de juiste voeding, is meer dan ooit belangrijk in het dagelijks leven.

Sport is altijd de rode draad in mijn leven geweest en zal dat ook blijven. Van voetbal, mountainbike en muay thai in mijn jeugdjaren schakelde ik later volledig over op duatlon, triatlon en offroad lopen, met krachttraining als basis. Tot op heden doe ik dit dagelijks nog steeds met evenveel plezier.

Als voltijds fietsenmaker heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Daarnaast haal ik enorm veel voldoening uit het bijstaan van anderen in het bereiken van hun doelen, zowel op gebied van voeding als sport. Dankzij mijn studies als sportvoedingsdeskundige en personal coach tracht ik elke dag het beste uit anderen te halen. Want dat is wat telt: elke dag de beste versie van jezelf zijn!

Esther Sepelie

Geboortedatum: 06/12/1986
Favoriete sport: zwemmen/triatlon
Studies/diploma's: 

  • Management Assistant
  • Hoger Redder
  • Personal Coach

Op jonge leeftijd kreeg ik al snel de zwemmicrobe te pakken en ze heeft me nooit meer verlaten. Wanneer ik water zie, zie ik plezier! In de discipline 'Reddend Zwemmen' behaalde ik binnen de Sint-Truidense Reddingsclub nationale en Vlaamse titels. Ik behaalde mijn diploma als Hoger Redder en spring occasioneel nog bij in Lago Sint-Truiden.

Later ontdekte ik het plezier op 2 wielen én 2 voeten. Niet lang nadien werkte ik triatlons af en vond je mij aan de start van grote wielertoertochten. Dat doe ik nu nog steeds met enorm veel plezier. Ik geniet van de zon (ook al zit ze soms achter de wolken), uitzichten en vele dieren die ik passeer.

Dieren zijn (na Tim uiteraard) mijn grote liefde. Ik doe geregeld vrijwilligerswerk in een dierenopvangcentrum. Mij wordt vaak gezegd dat ik een enthousiast iemand ben met een grote lach. Dat is het grootste compliment dat je mag ontvangen, denk ik!