1. Intakegesprek:


Heb je specifieke doelen (vermageren, je energiepeil boosten, je sportprestaties verbeteren) maar weet je niet goed waar te beginnen? Aan de hand van je huidige voedingspatroon bespreken we de valkuilen, werkpunten alsook positieve punten. Zijn er medische indicaties waar rekening mee gehouden dient te worden of heb je bepaalde allergieën? Je kan met al je vragen bij ons terecht! Het doel van dit intakegesprek is om een totaalbeeld te krijgen van jouw eet- en leefpatroon, je trainingen en je doelen en verwachtingen.
Na het intakegesprek werken we een voedingsschema uit op basis van de verzamelde gegevens. Je ontvangt dit schema enkele dagen later al in je mailbox en kan meteen aan de slag!

 

            1u – 1u15                            85 euro               

            (voedingsschema inbegrepen)

2. Opvolggesprek

 

We overlopen het opgestelde voedingsschema, bespreken hoe je de afgelopen periode ervaren hebt en sturen bij waar nodig. We werken aan uitdagingen, je motivatie en zorgen voor een optimale mindset voor de beste prestaties!

 

             45min                                 40 euro

3. Vervolgconsultatie (vrijblijvend)

 

Afhankelijk van waar jij nood aan hebt, kom je op regelmatige basis terug voor een gesprek. We bekijken je vooruitgang en sturen bij waar nodig. De ideale boost om je gemotiveerd te houden!

 

             30min                                 25 euro

 

  • Annuleer je minder dan 24u op voorhand je afspraak, dan wordt de volledige kost in rekening gebracht.