Wil je graag beginnen met lopen of een correcte loopstijl aanleren maar weet je niet waar beginnen? Wil je een triatlon finishen maar schrikt het zwemgedeelte je nog af? Lonk je naar al die vreemde toestellen in de fitness in de hoop deze te kunnen beheersen in de buurt van andere sporters? Of gewoon lekker ravotten met je kinderen zonder buiten adem te zijn?

Dankzij onze studies en jarenlange ervaring in verschillende sporttakken beheersen we vele tips en tricks en kunnen we je optimaal coachen!

Wij beschikken over een splinternieuwe fitnessruimte waar je 1 op 1 en in alle rust kan werken aan je techniek, gaande van krachttraining en mobiliteit tot het aanleren van bijvoorbeeld zwemtechnieken.

Beschik je zelf over het nodige (zwembad, fitnessmateriaal, …)? Wij komen tot bij jou en leren je alles aan in je eigen vertrouwde omgeving! Of je nu een coach zoekt die je vergezelt tijdens een loopje of je oppept tijdens een fitness-sessie, wij staan voor je klaar!

We hanteren een vast uurloon van 50 euro en vaste verplaatsingskosten van 10 euro in de nabije omgeving van Sint-Truiden. Woon je wat verder, rekenen we 0,30 euro per extra km. Voel je je meer op je gemak met je partner of een vriend(in) erbij? Uiteraard kan dit ook en betaal je net dat ietsje minder ;)

 

Dit alles kan ook in combinatie met een voedingsschema dat wij voor je opmaken.

Wens je meer info of zit je nog met vragen? Laat het ons gerust weten via mail of een telefoontje!